Det är något visst med grisar i gummistövlar!Röd gris i gummistövlar mer om denna och soffor utomhus kommer en annan dag. Var denna gris befann sig och varför jag var där. Jag tror jag får fråga lite om lov först att spinna vidare på detta ämne. Men visst kan det väl vara något visst över en röd gris i stövlar? (Enlig konstens regler har jag nu skrivit en kort text som för en gångs skull helt överstämmer med texten ovan. Eftersom jag är emot allt vad regler heter så fortsätter jag så klart inte alls på ämnet röda grisar på bild)

Ja, inte vet jag vad jag gör här idag? Jag är TRÖTT. Nu har jag inte varit hemma EN kväll på snart en vecka, hur det gick till det står skrivit i stjärnorna. Men det blev musik och åter musik i en hel del olika genger och lite lite lite lite sång själv också mellan varven. Det är Stockholms kulturvecka. Intressant information eftersom den tar slut imorgon.

Sedan kommer vardagen! Lite spännande vad den kommer att innehålla för mig, kanske blir det som jag vill eller så blir det inte alls så. Blir det som jag vill får jag stänga in mig i en bubbla för att fixa det hela. Hoppfullt men samtidigt hänger det på om andra säger NEJ. Läskigt va? Återkommer om det med när andan faller på, om den gör det. Jag lovar det handlar inte om röda grisar. Utan något jag borde ha gjort för tio år sedan om inte livet hade kommit emellan.

Sitter vid datorn och somnar nästan. Känns lite otäckt det med, som om att jag skulle falla av stolen. Det är inte det bästa det.

Men detta var ju höjden av meningslöst inlägg. Jag går min väg en stund igen.


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Det hände sig när snön låg vit på taken en november dag...

En bok recension