Även löven faller inte långt från trädet


Jag har höststädat. Ändrat om lite här på bloggen och bloggen har delvis fått nytt namn. Jag kände mig lite seriös igår, något som sällan händer mig. Seriös! Vad är det? Nej, sådant kan jag bara inte orka med trodde jag.

Seriös bör man vara om man vill NÅÅÅÅÅ ut, det fick jag lära mig igår. Då går det inte att skriva hur som helst, slänga in bilder hursomhelst i en rasande fart! Nej, då är man inte seriös. Så jag kikade igenom min egen blogg. Glest? Det kan man påstå, det är väldigt glest mellan inläggen och foton.

Jag tänkte att ska jag nu vara seriös så får ROLAND flytta så tänkte jag.. nu har ROLAND inget med bloggen att göra men han var nära på att åka ut genom närmsta öppna fönster. För Rolands skull var det nog tur att det är kallt ute och inga fönster öppna. Roland ville spela mig spratt och PÅSTÅ att jag inte alls tog rätt ton... Roland kände inte alls som den Roland jag var van vid. Det är just det... ni ser jag är inte ens seriös även när jag försöker. (Det ska tilläggas Roland är en manick som man övar sång med och egentligen heter han VT-12) Nu var inte rösten med mig och jag är ansträngd idag. Stackars Roland blev förpassad till sin kartong och där får han bo ett par dagar innan jag ger mig på ett nytt försök. Hans batterinivå var väldigt låg så frågan är om det var mig eller Roland det var fel på för stunden?

För att nu åter gå till det seriösa: Bilden ovan är en beställning jag fick från en vän. Jag tycker det är mycket roligt att ni finns som gillar min bilder och beställer en helt egen. Jag blir så glad över att få sälja en bild då och då. Självkänslan växer och jag får något att stå på om man säger så. Jag fortsätter med mina bilder och skulle du vara intresserad av att äga en helt egen bild av mig så skriv gärna i kommentatorsfältet nedan.


När man besöker en kyrkogård kan man hitta! Eddie Murphy??? Det kändes udda. Mycket udda om man säger så. Nu befann jag mig inte här för att beskåda märkliga åsnor utan för att lyssna till Brännkyrka Motettkör som framförde ett verk av Mozart som jag i skrivande stund tyvärr glömt namnet på. En ofullbordad mässa, det kom visst något annat emellan när Mozart komponerade denna. Det var bra. Intressant. Men nej, det här skulle jag inte vilja sjunga hur vackert det än är. Jag skulle nog somna på stående fot. Kören var jätteduktiga!! Enormt bra på detta och solister och orkester var inte heller så dumma, de var bra.

Som ni ser så kan jag inte ens hålla mig till ämnet. SÅ jag tänker inte bli seriös för då är det inte jag. Men städat har jag här inne.

Kommentarer

 1. Fortsätt vara du. Det är så härligt att läsa då. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja du Gisan. det är nog enklast så det blir så jobbigt annars om jag ska byta skepnad helt... jag menar det är ju bara jobbigt att veta vad man ska ha på sig dag för dag.... kram

   Radera
 2. Det blev väldigt fint här. Bli inte allt för seriös, säger som Gisan. Fortsätt vara du och utvecklas åt det håll din grenar växer! kram kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det funkar inte att bli seriös - jösses jag kan inte ens tänka mig att vara FÖR seriös - kan du se mig spatsera runt i korrekta kläder för min ålder och inte komma på att det faktiskt är intressant att studera vattenpölar? Tror inte det... jag tänker bestämt fortsätta att vara JAG.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Det hände sig när snön låg vit på taken en november dag...

Det är något visst med grisar i gummistövlar!

En bok recension