Och teckna, teckna i kvällens timme, får mig att slappna av.


Att teckna sprider ett lugn i mig. Jag tycker om att krypa upp i soffan och teckna utan en tanke på vad det ska bli. Just nu blir det mest så här. 

Det känns som en stor förmån som kom tillbaka till mig efter många många års uppehåll. Jag kan inte tänka mig att sluta igen.  Jag tänker fortsätta att göra detta för min skull. Jag tycker om det. Det är roligt att se vem som växer fram på pappret. Ibland tänker jag att de kanske borde få namn. Kom gärna med förslag!Det här är lördagskvällens alster. Jag vill sitta ner och teckna mer. 
Jag har en teckning som ska få vandra vidare och göra en mycket fin person glad. Kanske vandrar fler vidare en dag till andra fina personer. Vem vet. Jag tycker om att teckna på papper som har text. Mina prestationskrav sjunker!
Vita papper kan få mig att fly. De kräver så mycket av en. Den här tjejen, damen, kvinnan med hjärtan i håret och vinden som far. Kändes lite som jag, när jag inte riktigt står med fötterna på jorden. 
Kommentarer

 1. Åååå vad jag är glad för att du sprider målarlycka.. till dig själv och till oss andra. Kramar från Liv

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sprider lite här och lite där, kram!

   Radera
 2. Din känsla att teckna på text förstår jag nog. Samma känsla får jag inför ett helt vitt ark, jag blir euforisk, jag får fylla det med .....text.
  Så olika vi människor är, och det är väl det som är tjusningen. Alla är unika.
  Somliga står stadigt på jorden med båda fötterna, andra hoppa fram, medan några svävar!
  Kramar Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant Karin det du skriver och så underbart att vi alla är olika.

   Radera
 3. Jag tror hon kan heta Älva... Vad fint du tecknar och så fiffigt att använda textsidor. Mina teckningskunskaper stannar vid typ såna där figurer som stenåldersmänniskorna ritade.
  Ha nu en skön vecka, kramen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har roligt med mina bilder :) Nu ska jag kika in hos dig en stund... halsont här så jag är rädd att det är något på gång... sådant man inte har varken tid eller lust till. Kram tillbaka!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Det hände sig när snön låg vit på taken en november dag...

Det är något visst med grisar i gummistövlar!

En bok recension